Podrobnosti o produktu OR750376 Silikonový vál se skleněným vláknem je určen pro přesnější vyvalování těsta i potahovací hmoty. Má rozměr 65x45 cm a pomocné kružnice od 14 cm do 38 cm. Silikonový vál vyztužený skleněným vláknem využijete pro vyvalování a tvarování těsta. Práci vám usnadní předtištěná měřítka s vyznačenými kružnicemi od 14 cm do 38 cm. I po obvodu najdete vyznačenou délku, 0-61 cm a 0-41 cm. To oceníte při vyvalování jednotlivých plátů těsta např. na domácí medovník, linecký... Celý popis
Koupit za 399 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vál silikon/skleněné vlákno 65x45 cm
Doprava:
79 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Podrobnosti o produktu OR750376 Silikonový vál se skleněným vláknem je určen pro přesnější vyvalování těsta i potahovací hmoty. Má rozměr 65x45 cm a pomocné kružnice od 14 cm do 38 cm.
Silikonový vál vyztužený skleněným vláknem využijete pro vyvalování a tvarování těsta. Práci vám usnadní předtištěná měřítka s vyznačenými kružnicemi od 14 cm do 38 cm. I po obvodu najdete vyznačenou délku, 0-61 cm a 0-41 cm.
To oceníte při vyvalování jednotlivých plátů těsta např. na domácí medovník, linecký koláč, křehké těsto, kulatý vanilkový kremeš i na potahovací hmotu. Rozměr marcipánu k potažení dortu lépe odhadnete, když sečtete průměr korpusu a 2x jeho výšku. I stím pomůže tento šikovný vál.
Výhody použití silikonového válu:
:
dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí
vál je skladný, lze jej srolovat a uložit do zásuvky
silikon je odolný vůči teplotám -40 °C až plus 220 °C (při teplotě od 190 °C v troubě max. 2 hodiny)
vhodný do myčky na nádobí, mrazáku i trouby
Upozornění: těsto nikdy nekrájejte ostrým kovovým nožem, pouze vykrajovacím rádélkem, dřevěným, nylonovým či silikonovým nožem nebo tvarovací formičkou s neostrými hranami.
Silikonový vál vyztužený skleněným vláknem využijete pro vyvalování a tvarování těsta. Práci vám usnadní předtištěná měřítka s vyznačenými kružnicemi od 14 cm do 38 cm. I po obvodu najdete vyznačenou délku, 0-61 cm a 0-41 cm.
To oceníte při vyvalování jednotlivých plátů těsta např. na domácí medovník, linecký koláč, křehké těsto, kulatý vanilkový kremeš i na potahovací hmotu. Rozměr marcipánu k potažení dortu lépe odhadnete, když sečtete průměr korpusu a 2x jeho výšku. I stím pomůže tento šikovný vál.
Výhody použití silikonového válu:
:
dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí
vál je skladný, lze jej srolovat a uložit do zásuvky
silikon je odolný vůči teplotám -40 °C až plus 220 °C (při teplotě od 190 °C v troubě max. 2 hodiny)
vhodný do myčky na nádobí, mrazáku i trouby
Upozornění: těsto nikdy nekrájejte ostrým kovovým nožem, pouze vykrajovacím rádélkem, dřevěným, nylonovým či silikonovým nožem nebo tvarovací formičkou s neostrými hranami.
Parametry
Výrobce | Orion |
Materiál | silikonové |