Struhadlo lze použít na hrnce o průměru 22 - 29 cm, balení ještě obsahuje 2x plastovou stěrku, která lze i použít jako třítko na česnekovou pastu. Průměry otvorů - 1,2 cm   K výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky. Bramborové halušky Ingredience:1kg syrových brambor, 60dkg hrubé mouky, 1 kávová lžička soli, 35dkg slaniny nebo bůčku, 50dkg kysaného nebo čerstvého hlávkového zelí... Celý popis

Koupit za 129 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Struhadlo lze použít na hrnce o průměru 22 - 29 cm, balení ještě obsahuje 2x plastovou stěrku, která lze i použít jako třítko na česnekovou pastu. Průměry otvorů - 1,2 cm   K výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky. Bramborové halušky Ingredience:1kg syrových brambor, 60dkg hrubé mouky, 1 kávová lžička soli, 35dkg slaniny nebo bůčku, 50dkg kysaného nebo čerstvého hlávkového zelí Postup:Na velmi jemném struhadle (rozvitý kvítek) nastrouháme syrové brambory, osolíme, přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vzniklé těsto protlačujeme pomocí přiložené kuchyňské stěrky přes haluškové síto do vroucí osolené vody. Vaříme 8 - 10minut. Uvařené halušky scedíme, prolijeme vlažnou vodou a  vmícháme povařené kysané zelí. Vše promícháme a zalijeme  vyškvařenou, nadrobno nakrájenou slaninou nebo tučnějším bůčkem (můžeme použít i škvarky). Dle chuti dosolíme a opepříme. Struhadlo na halušky využijete pro rychlou přípravu nejen halušek, ale i játrových knedlíčků a ostatních zavářek do polévek. Stačí těsto přemístit do plastového nástavce. Lehce přejíždíme po struhadle a do vařící vody nám padají hotové, stejnoměrné nočky, které jsou za chvíli uvařené.   Materiál: plast, stěrka z plastu
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Reproplast