Vyrobeno z kvalitního plastu. Slouží k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky. Bramborové halušky Ingredience:1kg syrových brambor, 60dkg hrubé mouky, 1 kávová lžička soli, 35dkg slaniny nebo bůčku, 50dkg kysaného nebo čerstvého hlávkového zelí Postup:Na velmi jemném struhadle (rozvitý kvítek) nastrouháme syrové brambory, osolíme, přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vzniklé těsto... Celý popis

Koupit za 119 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vyrobeno z kvalitního plastu. Slouží k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky.
Bramborové halušky Ingredience:1kg syrových brambor, 60dkg hrubé mouky, 1 kávová lžička soli, 35dkg slaniny nebo bůčku, 50dkg kysaného nebo čerstvého hlávkového zelí Postup:Na velmi jemném struhadle (rozvitý kvítek) nastrouháme syrové brambory, osolíme, přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vzniklé těsto protlačujeme pomocí přiložené kuchyňské stěrky přes haluškové síto do vroucí osolené vody. Vaříme 8 10–minut. Uvařené halušky scedíme, prolijeme vlažnou vodou a vmícháme povařené kysané zelí. Vše promícháme a zalijeme vyškvařenou nadrobno nakrájenou slaninou nebo tučnějším bůčkem (můžeme použít i škvarky). Dle chuti dosolíme a opepříme.
Zobrazit více

Parametry

Materiál plastová