-10% hmot. dělení stupnice 0,1% Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %. Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pálenky jsou nápoje s vysokým obsahem alkoholu vyrobené destilací zkvašeného ovoce nebo ovocného vína. Při kvašení klesá v kvasu podíl zkvasitelných cukrů v závislosti na teplotě a nastává problém stanovit optimální dobu pálení. Optimální doba pálení je, když kvas obsahuje 4 až 5% zbytkového cukru.... Celý popis
Koupit za 236 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
-10% hmot. dělení stupnice 0,1%
Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %.
Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu.
Ovocné destiláty – pálenky jsou nápoje s vysokým obsahem alkoholu vyrobené destilací zkvašeného ovoce nebo ovocného vína. Při kvašení klesá v kvasu podíl zkvasitelných cukrů v závislosti na teplotě a nastává problém stanovit optimální dobu pálení. Optimální doba pálení je, když kvas obsahuje 4 až 5% zbytkového cukru.
Moštoměr se užívá pro určení koncentrace zkvasitelných cukrů v moštu v kg/hl.
Víno se získává z ovocného nebo hroznového moštu, v němž kvasinky rozloží cukr na alkohol, který má konzervační účinky. Má-li víno málo alkoholu, snadno podléhá vadám a nemocím. Pro výrobu vína je rozhodující obsah cukru v moštu. Ovocné mošty je nutné před kvašením vždy dosladit na hodnotu 22 až 24 kg/hl a révové mošty dle potřeby.
Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %.
Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu.
Ovocné destiláty – pálenky jsou nápoje s vysokým obsahem alkoholu vyrobené destilací zkvašeného ovoce nebo ovocného vína. Při kvašení klesá v kvasu podíl zkvasitelných cukrů v závislosti na teplotě a nastává problém stanovit optimální dobu pálení. Optimální doba pálení je, když kvas obsahuje 4 až 5% zbytkového cukru.
Moštoměr se užívá pro určení koncentrace zkvasitelných cukrů v moštu v kg/hl.
Víno se získává z ovocného nebo hroznového moštu, v němž kvasinky rozloží cukr na alkohol, který má konzervační účinky. Má-li víno málo alkoholu, snadno podléhá vadám a nemocím. Pro výrobu vína je rozhodující obsah cukru v moštu. Ovocné mošty je nutné před kvašením vždy dosladit na hodnotu 22 až 24 kg/hl a révové mošty dle potřeby.
Parametry
Výrobce | Alfa Vita Holešov |